Een tuin met een uitgebalanceerde waterhuishouding is groener, frisser en voller!
U geniet langer van uw investering!

 

Nieuwe of bestaande tuinen
Onze vakmensen voorzien uw tuin vakkundig van een beregeningssysteem. De aanleg van sproeisystemen is zowel bij nieuwe als bij bestaande tuinen mogelijk. Of het nu gaat om het graven en leggen van leidingen of het aansluiten van pompen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Doordat onze wortels in het hoveniersvak zitten gaan wij altijd met respect met uw tuin om. Voorop staat dat uw tuin intact blijft!

automatische tuinberegening

Leidingen leggen
Tuinautomatisering.nl beschikt over een volledig machinepark voor het professioneel aanleggen van uw beregeningsinstallatie, zoals: een sleuvenfrees, minikraan en grondraket. Een grondraket voorkomt het openleggen van tuin of terras dankzij een ondergrondse horizontale boortechniek. Een sleuvenfrees maakt een nette sleuf met een breedte van tien centimeter in uw tuin. Zodra de leidingen zijn ingebracht wordt deze sleuf eenvoudig en netjes afgewerkt.


Pompkeuze
De keuze van de juiste pomp is zeer belangrijk en wordt vaak onderschat. Het is belangrijk dat elke sproeier onder de juiste druk de hoeveelheid water krijgt die hij nodig heeft. De meerprijs van een kwalitatief goede pomp wordt eenvoudig terugverdiend met een langere levensduur en een lager energieverbruik. Leidingwater is een goed alternatief wanneer bijvoorbeeld het grondwater van slechte kwaliteit is of wanneer de investering van een pomp en waterput niet in verhouding staat met de rest van de installatie. In die gevallen heeft u geen pomp nodig!

Sproeiers
Door de juiste sproeiers of delen van de beregeningsinstallatie op de juiste plekken onzichtbaar op te stellen geniet u zichtbaar van uw tuin. De sproeiers worden in zijn geheel ingegraven of in hagen of struiken geplaatst zodat ze alleen in werking zichtbaar zijn. Tuinautomatisering.nl heeft vele types professionele sproeiers en materialen om de juiste opstelling te maken.

Besturing
Door middel van een beregeningscomputer is uw installatie makkelijk te automatiseren. Uw tuin word keurig besproeid op ingestelde tijden of dagen, zoals tijdens uw vakantie. Elke computergestuurde installatie kan ook handmatig worden ingeschakeld.

Installatie van het beregeningssysteem geschiedt bij tuinautomatisering.nl altijd door vakmensen. Laat u adviseren door onze professionals. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0497-516316