Tuinautomatisering.nl, de weg van de minste weerstand . . .

Horizontaal boren
Raketteren oftewel horizontaal boren is het ondergronds creƫren van ruimte middels een bodemraket of grondraket. Dankzij deze sleufloze techniek worden bovengrondse structuren intact gelaten. Daardoor is het niet nodig bestratingen open te breken of planten te verwijderen. Tuinautomatisering.nl gebruikt de grondraket voornamelijk om leidingen van beregeningsinstallaties en kabels van tuinverlichting in de grond te werken.

grondrakket tekening

Koersvaste oplossing
De raket wordt door middel van perslucht bediend. Een grondraket is zeer krachtig en koersvast over een lengte van 20 meter. In de ruimte die daardoor ondergronds is ontstaan, worden vervolgens leidingen of kabels gelegd.

Raketteren geschiedt bij tuinautomatisering.nl altijd door vakmensen, zij hebben oog voor detail en kennis van de toegepaste technieken. De juiste tuinoplossing voor u. Tuinautomatisering.nl verzorgt ook boringen voor derden, bedrijven en particulieren.

Laat u adviseren door onze professionals. Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0497-516316.