Tuinautomatisering.nl zorgt ervoor dat u zelf niet meer hoeft te maaien!

Elk gazon vraagt om een eigen merk of type maairobot. Bestaat uw tuin uit een gazon met (vruchtdragende) bomen, een ongelijke speelweide of een strak grasveld? Elke situatie vraagt om een passende oplossing. Tuinautomatisering.nl adviseert u hierin. Wij zijn niet merkgebonden en daardoor onafhankelijk in ons advies.

Om een uitstekend maairesultaat te garanderen, wordt de door ons geleverde maairobot door onze vakmensen geïnstalleerd. Zij hebben oog voor detail en kennis van de toegepaste technieken. Alleen zo krijgt u de juiste oplossing aangeboden. Natuurlijk kunt u de installatie ook zelf verzorgen.

robotmaaier

De werking van een robotmaaier

De robotmaaier kent de omvang van uw gazon doordat de maaizone wordt afgebakend met een perimeterdraad. Zodra de robotmaaier de draad of een obstakel, zoals een boom, signaleert, keert hij om en maait verder. Zo wordt niets overgeslagen en zal uw gazon strak gemaaid zijn. U hoeft geen gras af te voeren dankzij het geavanceerde mulchsysteem: de messen hakken de grassnippers heel kort, waardoor het gazon tegelijkertijd een natuurlijke voedingsbodem krijgt.

Er zijn twee types robotmaaiers:

  • de semi-automatische robotmaaier: deze maaier dient u zelf te activeren en nadien aan te sluiten op een lader;
  • de volautomatische robotmaaier: deze maaier start zelf op een vooraf ingestelde tijd. Na het maaien laadt de maaier zichzelf weer op bij het laadstation en is gereed voor de volgende cyclus.

Beiden types werken op een accu, er is dus geen olie of benzine nodig!

Het is zelfs mogelijk dat een robotmaaier meerdere velden maait !

Laat u adviseren door onze vakmensen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 0497-516316.